Real time web analytics, Heat map tracking

Tonny van Deudekom

ONZE EIGEN ANTWOORDEN VINDEN

Het labyrint is een erg goed hulpmiddel gebleken om uit het hoofd en in het hart te komen en helpt bij het vinden van de persoonlijke antwoorden. Op 't Hofke in Olburgen ligt een Klassiek labyrint in het gras .

 

Deze plek kenmerkt zich vooral door de rust en prettige energie die er aanwezig is en biedt goede mogelijkheden voor workshops waarbij het labyrint gebruikt wordt. Een klassiek labyrint ligt in het gras op het terrein, maar er is ook een labyrint van touw te maken op elke andere gewenste locatie.

Er worden regelmatig workshops georganiseerd waarin het labyrint centraal staat. Kennismaken met en het antwoorden vinden in zijn hierin belangrijke aspecten. Het lopen van het labyrint zal een bijzondere persoonlijke ervaring zijn.

Ook wordt op Wereldlabyrintdag (1e zaterdag mei) speciale aandacht besteed aan het gezamenlijk lopen om 13.00 uur voor vrede.

De Triskel biedt, naast de workshops, ook mogelijkheden voor een individueel coachingstraject voor particulieren en zakelijke contacten. Bij de meditaties, mindfulnesstrainingen en bezinningsdagen wordt het lebyrint vaak ingezet.

Voor uitgebreide informatie en de data kunt u mijn website bezoeken. www.detriskel.nl

Soms


Soms weet ik niet
Waarheen ik reis
Alleen dat ik op weg ben


Misschien naar het vertrouwen
Dat ik kan rusten
Op de stroming van de wind.


Christine van der Burg

steinfeld.png