Real time web analytics, Heat map tracking

Tonny van Deudekom

ONZE EIGEN ANTWOORDEN VINDEN

Het labyrint is een erg goed hulpmiddel gebleken om uit het hoofd en in het hart te komen en helpt bij het vinden van de persoonlijke antwoorden. Op 't Hofke in Olburgen ligt een Klassiek labyrint in het gras .

 

Deze plek kenmerkt zich vooral door de rust en prettige energie die er aanwezig is en biedt goede mogelijkheden voor workshops waarbij het labyrint gebruikt wordt. Een klassiek labyrint ligt in het gras op het terrein, maar er is ook een labyrint van touw te maken op elke andere gewenste locatie.

Er worden regelmatig workshops georganiseerd waarin het labyrint centraal staat. Kennismaken met en het antwoorden vinden in zijn hierin belangrijke aspecten. Het lopen van het labyrint zal een bijzondere persoonlijke ervaring zijn.

Ook wordt op Wereldlabyrintdag (1e zaterdag mei) speciale aandacht besteed aan het gezamenlijk lopen om 13.00 uur voor vrede.

De Triskel biedt, naast de workshops, ook mogelijkheden voor een individueel coachingstraject voor particulieren en zakelijke contacten. Bij de meditaties, mindfulnesstrainingen en bezinningsdagen wordt het lebyrint vaak ingezet.

Voor uitgebreide informatie en de data kunt u mijn website bezoeken. www.detriskel.nl

Soms ligt mijn weg vol stenen

 

Soms ligt mijn weg vol stenen
Soms ga ik over gras
Soms pluk ik pinksterbloemen
En leg ze neer langs mijn pad
Soms ga ik over stenen
Soms ga ik over het mos
Soms struikel ik
Soms draagt het me zacht
Soms ligt mijn weg vol stenen…

©SMR

tempzin.png