Real time web analytics, Heat map tracking

Labyrintwerkers Noord-Brabant

Carin en Jack van de Schaapshoeve

DSH CJ crop resizeVan harte welkom in het labyrint!

Carin Wennink en Jack Peters zijn je gidsen bij de labyrintactiviteiten op de Schaapshoeve, centrum voor ontwikkeling en welzijn.

Carin en Jack zeggen over het labyrint:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”

Lees meer: Carin en Jack van de Schaapshoeve

Hetty Kerkhof

Mijn eerste artikel op deze site gaat over mij.

Mijn naam is Hetty Kerkhof, en ik ben al erg lang gefascineerd door Labyrinten , spiralen alsook doolhoven.

Veel Labyrinten heb ik gelopen bij Angel place in Chaam, en inmiddels ben ik bezig met toestemming verkrijgen voor een Labyrint in ons mooie Sterrenbos de Warande in Tilburg.

Ik heb al menig Spiraalloop georganiseerd en in de toekomst ga ik dat zeker nog meer doen.

De culturen van Vrouwen, Muzes, Godinnen en Priesteressen hebben mijn interesse en dat uit zich door reizen naar Kreta, het Godinnen eiland bij uitstek. De Vrouwelijk energie alsook spiraal en de Aarde als inspiratie bron.

Er komt een Godinnen reis naar Kreta, wenselijk in 2019 met mooie activiteiten inbegrepen alsook genoeg vrije tijd.

We gaan tenslotte op vakantie.

Volgens mij ben ik wel veelzijdig, en wat ik zoal doe vindt je op mijn site in wording. www.gaia-sofia.jouwweb.nl

En www.ancientpower.eu

Ook kan je na october bij mij terecht voor een officiële huwelijksceremonie, in stijl.

Wordt vervolgd.

Hartegroet Hetty

Labyrint Hof van Heden

Welkom bij Lieve in Oostelbeers

Ieder op zijn eigen wijze, gaan we allemaal de zelfde weg.

Labyrinten vinden we al terug in verschillende eeuwenoude culturen. We treffen ze aan in het landschap in meanderende holle wegen, in onderaardse gangenstelsels, grotten en langs kusten. Later in de christelijke cultuur werden ze in kerkvloeren gelegd. De oerbetekenis was een inwijdingsweg in het mysterie van de cyclus van geboorte, leven, sterven en wedergeboorte. Het bracht de mens in contact met zijn plaats in de kosmos.

Lees meer: Labyrint Hof van Heden

Monique Coppens

 

profielfoto Monique Coppens

Mijn naam is Monique Coppens en ik werd een jaar of vier geleden helemaal gegrepen door het labyrint toen ik de boeken van Kathleen McGowan las ("Het Magdalena Mysterie", "Het Jezus Mysterie" en "Het Medici Mysterie"). Ik vroeg me af hoe het zou zijn om een écht labyrint te lopen, zou ik dan ook iets wonderlijks ervaren? 

Vrij snel daarna heb ik mijn eerste labyrint in het gras gelopen en ik vond het helemaal geweldig, wat een ervaring! Sindsdien loop ik regelmatig labyrinten, veelal ook lekker thuis tussendoor met een vingerlabyrint. Ik vind het rustgevend, inzichtgevend en ....gewoonweg magisch wat dat met je kan doen!

Terwijl ik een paar maanden geleden door het Arnhem's labyrint liep kwam het in me op om ook in Tilburg aan de slag te gaan met het aanleggen van een labyrint.

Lees meer: Monique Coppens

Wendy Smit

BoomlabyrintMoolelo

Labyrinten inspireren mij al jaren. Ik gebruik ze vaak als hulpmiddel voor persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling in mijn praktijk als creatief en psychosynthese therapeut en trainer. 

 

Een aantal jaren geleden ontwikkelde ik het boomlabyrint. Het boomlabyrint combineert de kracht van het labyrint met de inspirerende werking van bomen als symbool voor het leven. Het helpt je te ontspannen, te luisteren naar wat werkelijk voor jou van belang is, contact te maken met wat je bezielt en waar je energie van gaat stromen en te onderzoeken wat je belemmert voluit te leven.

 

Door al schrijvend, lopend, tekenend of fotograferend op weg te gaan in het boomlabyrint creëer je ruimte voor bezinning, bezieling en geluk.

 

Kijk voor meer informatie op de website: www.moolelo.nl/boomlabyrint

 

Ongehaast


Ongehaast
Op zoek naar mijn midden

Wachten
Op een influistering
Iets dat zegt
Een stap terug te doen
Of
Misschien wel drie naar voren

Wonderlijk,
Het ervaren
Van mijn eigen ritme


Marion Spronk

tempzin.png