Real time web analytics, Heat map tracking

Labyrintwerkers Noord-Brabant

Carin en Jack van de Schaapshoeve

DSH CJ crop resizeVan harte welkom in het labyrint!

Carin Wennink en Jack Peters zijn je gidsen bij de labyrintactiviteiten op de Schaapshoeve, centrum voor ontwikkeling en welzijn.

Carin en Jack zeggen over het labyrint:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”

Lees meer: Carin en Jack van de Schaapshoeve

Labyrint Hof van Heden

Welkom bij Lieve in Oostelbeers

Ieder op zijn eigen wijze, gaan we allemaal de zelfde weg.

Labyrinten vinden we al terug in verschillende eeuwenoude culturen. We treffen ze aan in het landschap in meanderende holle wegen, in onderaardse gangenstelsels, grotten en langs kusten. Later in de christelijke cultuur werden ze in kerkvloeren gelegd. De oerbetekenis was een inwijdingsweg in het mysterie van de cyclus van geboorte, leven, sterven en wedergeboorte. Het bracht de mens in contact met zijn plaats in de kosmos.

Lees meer: Labyrint Hof van Heden

Monique Coppens

 

profielfoto Monique Coppens

Mijn naam is Monique Coppens en ik werd een jaar of vier geleden helemaal gegrepen door het labyrint toen ik de boeken van Kathleen McGowan las ("Het Magdalena Mysterie", "Het Jezus Mysterie" en "Het Medici Mysterie"). Ik vroeg me af hoe het zou zijn om een écht labyrint te lopen, zou ik dan ook iets wonderlijks ervaren? 

Vrij snel daarna heb ik mijn eerste labyrint in het gras gelopen en ik vond het helemaal geweldig, wat een ervaring! Sindsdien loop ik regelmatig labyrinten, veelal ook lekker thuis tussendoor met een vingerlabyrint. Ik vind het rustgevend, inzichtgevend en ....gewoonweg magisch wat dat met je kan doen!

Terwijl ik een paar maanden geleden door het Arnhem's labyrint liep kwam het in me op om ook in Tilburg aan de slag te gaan met het aanleggen van een labyrint.

Lees meer: Monique Coppens

Labyrint diep als de zee

 

Labyrint diep als de zee
rond als de zon
meanderend als een rivier
geschreven in het zand
concentrische cirkels
vol wijsheid en
ongekende mogelijkheden
wendend en kerend
keren we weer
veranderend en komen thuis ...

©SMR

5.png