Real time web analytics, Heat map tracking

Monique Coppens

 

profielfoto Monique Coppens

Mijn naam is Monique Coppens en ik werd een jaar of vier geleden helemaal gegrepen door het labyrint toen ik de boeken van Kathleen McGowan las ("Het Magdalena Mysterie", "Het Jezus Mysterie" en "Het Medici Mysterie"). Ik vroeg me af hoe het zou zijn om een écht labyrint te lopen, zou ik dan ook iets wonderlijks ervaren? 

Vrij snel daarna heb ik mijn eerste labyrint in het gras gelopen en ik vond het helemaal geweldig, wat een ervaring! Sindsdien loop ik regelmatig labyrinten, veelal ook lekker thuis tussendoor met een vingerlabyrint. Ik vind het rustgevend, inzichtgevend en ....gewoonweg magisch wat dat met je kan doen!

Terwijl ik een paar maanden geleden door het Arnhem's labyrint liep kwam het in me op om ook in Tilburg aan de slag te gaan met het aanleggen van een labyrint.

De lokatie was wonderlijk snel gevonden en de eerste stenen zijn al gelegd. Het heet "het Vredeslabyrint" omdat het gelegd wordt op een oud militair mobilisatie terrein. Ik vind het mooi symbolisch dat er een labyrint komt te liggen op een plek waar een loods met wapentuig stond. Alles kan transformeren! Ik houd je op de hoogte van de vorderingen en ontvang je graag voor een wandeling als het labyrint af is!

Ook heb ik binnenkort een schitterend vingerlabyrint wat voor mij gemaakt is door kunstenares Ingrid de Man. Net als het vredeslabyrint is dat een gespiegeld Chartres labyrint, zodat de eerste bocht naar links draait en het labyrint een vrouwelijke energie draagt. Dit vingerlabyrint heb ik bij me op mijn workshopavonden, rode tent avonden en ook na mijn yoga nidra les mag het vingerlabyrint gelopen worden. 

Meer informatie over mij en mijn labyrintwerk vind je hier:

Website: www.moniquecoppens.nl 

Facebook: www.facebook.com/moniquecoppens.nl

Instragram: http://www.instagram.com/monique_coppens

 

Vredeslabyrint Tilburg in wording

 

 En voor een kleine preview van mijn vingerlabyrint kun je deze video bekijken: https://youtu.be/VFHDtLM8oJo

Soms ligt mijn weg vol stenen

 

Soms ligt mijn weg vol stenen
Soms ga ik over gras
Soms pluk ik pinksterbloemen
En leg ze neer langs mijn pad
Soms ga ik over stenen
Soms ga ik over het mos
Soms struikel ik
Soms draagt het me zacht
Soms ligt mijn weg vol stenen…

©SMR

klassiek.png