Real time web analytics, Heat map tracking

Labyrintwerkers Overijssel

Nashid Hendriks

 

Het labyrint en ik zijn al heel wat jaren samen onderweg. Mijn eerste kennismaking met het labyrint was in 1992 bij een klooster in Steyl (Limburg). Het geometrische patroon van smalle paden gescheiden door mini-buxushaagjes had een enorme aantrekkingskracht op mij. Toen ik iemand door het labyrint zag schuifelen, heb ik zijn voorbeeld gevolgd en onderging een onvergetelijke ervaring!

Mijn fascinatie was geboren. Ik bezocht labyrinten waar ik maar kon; begon zelf labyrinten te bouwen, tekenen en knutselen; volgde de labyrinttraining bij Selma Sevenhuijsen aan het Junigiaans Instituut te Nijmegen en 'Werken met het vingerlabyrint' bij John Musterd; maakte een pelgrimstocht te voet naar het labyrint van Chartres in Frankrijk, en zette begin 2013 met Selma Sevenhuijsen dit netwerk op.

Lees meer: Nashid Hendriks

Truus Buter

Meer informatie kun je vinden op:

 

website: www.truusbuter.nl

www.facebook.com/praktijktruusbuter

linked-in

  

Als ervaren coach, therapeut en acupuncturist is het labyrint een zeer welkome aanvulling in mijn werk. Ik integreer het regelmatig in mijn workshops en coaching. Ik ben vooral enthousiast over het labyrint omdat het een eenvoudige methode is die mensen stimuleert tot bewust-zijn. 

Ik organiseer onder meer workshops "Symbolisch je levenspad lopen". Vanaf mei 2014 kan dat ook in mijn eigen praktijk omdat ik dan een labyrint heb gelegd in mijn eigen tuin. Voor mijzelf ook een mooie gelegenheid om zelf in balans te blijven. 

Je kunt het labyrint individueel maar ook in groepsverband lopen. In combinatie met therapie is vaak een (gedeeldelijke) vergoeding mogelijk. Werkgevers blijken ook bereid om de kosten te betalen, dan in het kader van coaching. 

Ik zet het labyrint ook in bij trainingen die ik samen met Marcel Heitkamp (psycholoog) geef; zowel in Nederland, maar vanaf nu ook in Sauerland. Denk bijvoorbeeld aan stresshantering, afscheid nemen van oude patronen, nieuwe perspectieven ontwikkelen voor je leven of loopbaan, etcetera.

 

 

 

 

 

Labyrint met holle wegen

 

Het labyrint
met zijn holle wegen
ingelopen door vele voeten
spreekt zijn eigen taal -
geeft haar eigen wijsheid
Het labyrint
haar ronde wegen
voeren mij naar mijzelf
Wording tot schaal
om te ontvangen.
Het labyrint
vraagt om moed
een zich openen voor hemelkrachten
Hij schenkt haar zijn zon.

©SMR

klassiek.png