Real time web analytics, Heat map tracking

Nina Wevers

Pelgrim, ontdekkingsreiziger en danser op het levenspad, zo zou ik mijzelf in een paar woorden kunnen omschrijven. ‘Wie ben ik ten diepste en wat beweegt mij?’, deze existentiële vragen draag ik mee in mijn leven en vormen de basis voor de activiteiten die ik aanbied met Huis van de Godin en Biodanza. 

Verbinding, bezinning, bezieling en beweging zijn daarbij kernwoorden: verbinding met jezelf, je medemens en de natuur; bezinning over wie je bent, wat je doet en hoe je leeft; bezieling is met hart en ziel gaan voor wat je ten diepste wilt; en beweging in de zin van stappen zetten, innerlijk en in de wereld.

In 2015 kwam het labyrint opnieuw in mijn leven, op het moment dat ik de wezenlijke betekenis ervan kon 'verstaan' leek het. Diep geraakt door de symboliek en krachtige werking van het labyrint besloot ik de training te volgen, om deskundig en invoelend labyrint-activiteiten te kunnen faciliteren.

Nu organiseer ik regelmatig een labyrintloop in de natuur, in de bossen rond mijn woonplaats Lage Vuursche. Daarnaast verzorg ik labyrintlopen op verzoek, voor gelegenheidsgroepen en als betekenisvol element in een ritueel of viering. Ook zet ik het labyrint in als werkvorm bij coaching. Speciaal voor vrouwen heb ik de workshop 'In de voetsporen van Inanna' ontwikkeld. En ook dit jaar leg ik een labyrint tijdens het Lorelei Vrouwenfestival.

Mijn missie is om mensen thuis te laten komen bij zichzelf. Om je je eigenheid en volledige potentieel te laten herontdekken en bekrachtigen. Zodat je weet en leeft wie je in essentie bent. Met plezier en toewijding creëer ik met labyrint, dans en rituelen een bedding voor dit pad van zelfontplooiing. 

Je bent van harte welkom bij mijn activiteiten, ik ontmoet je graag.

Voor meer informatie over mijn aanbod zie: www.huisvandegodin.nl.

 

Ongehaast


Ongehaast
Op zoek naar mijn midden

Wachten
Op een influistering
Iets dat zegt
Een stap terug te doen
Of
Misschien wel drie naar voren

Wonderlijk,
Het ervaren
Van mijn eigen ritme


Marion Spronk

manmaze.png