Dans en Labyrint

Dans en Labyrint

Wanneer:
5 juli 2019 @ 14:00 – 9 juli 2019 @ 14:00
2019-07-05T14:00:00+02:00
2019-07-09T14:00:00+02:00
Waar:
Centrum Heel en Al
Duinweg 14 - 1871 AC Schoorl
Contact:
Coby Geertsma
06-10484372
Dans en Labyrint @ Centrum Heel en Al

Dans & Labyrint Zomerretraite

Wij heten je welkom bij onze zomerretraite. Een week waarbij je wordt uitgenodigd om het labyrint te maken, in je lijf te zakken, de stilte te ervaren en de beweging en klank van je lichaam te vinden. Een retraite waarin het labyrint jouw eigenheid, je stilte, je reis naar binnen beweging te geven, om in het hier en nu aanwezig te zijn. Stap voor stap de stress in je lijf en gedachten los te laten. Wij bieden je een heerlijk retraite aan, in de natuur, met lekker eten en veel ruimte voor je eigen vrije tijd. Je bent van harte welkom om ja te zeggen tegen de Dans en labyrint zomerweek van Dansklooster in  Schoorl in centrum  Heel en Al.

Labyrint
Tijdens deze retraite neemt het labyrint een zichtbare rol in. Tijdens de eerste dag(en) gaan we samen het labyrint bouwen met de materialen die de omgeving ons geeft. Tijdens de retraite ligt het labyrint altijd voor je klaar. Wanneer je maar wilt kun je erin. We zullen het labyrint een aantal keren gezamenlijk lopen.

We zullen het labyrint op verschillende manieren aanbieden, lopen met een intentie, lopen vanuit de vier elementen aarde, water, vuur & lucht. En natuurlijk wat het moment ons brengt. Op de verdiepende pagina kun je meer lezen over het lopen van het labyrint.

Het is onze intentie dat het Labyrint dat in deze week wordt gebouwd, blijft liggen voor de 2 opvolgende retraites. We gaan dus echt met aandacht en liefde iets creëren voor onszelf en voor de anderen.

Heb je vragen, wil je mee? Lees op onze website hoe je je kunt inschrijven.

Coby Geertsema