Labyrintworkshop

Labyrintworkshop

Wanneer:
8 september 2019 @ 13:30 – 16:00
2019-09-08T13:30:00+02:00
2019-09-08T16:00:00+02:00
Labyrintworkshop

Op 16 juni 2019 ben je welkom bij de workshop over het klassieke labyrint.
De functie, geschiedenis en werking zal je verteld worden, maar bovenal ga jezelf ervaren wat het klassieke labyrint jou aan ervaring geeft.

Het labyrint ligt op het terrein van minicamping ’t Hofke.
een prachtige plek in het buitengebied van Olburgen, een klein dorp in de gemeente Bronckhorst. Randje Achterhoek aan de kant van de IJssel, waar het pontje Dieren Olburgen vaart.

Extra informatie: weekendje uit!
Op 15 juni vindt de Bezinningsdag zomer plaats, dat los van de bovenstaande activiteit wordt georganiseerd. Liefhebbers kunnen het combineren tegen een aangepast tarief, waarbij je ook overnacht op de camping of in de BenB.
Deelname aan de meditatie op zondagochtend is dan gratis. Dus 1 + 1 = 3. Dit geldt ook voor het weekend van 7 en 8 september. Dan is er een Bezinningsdag Herfst. Laat je verrassen!
Meer informatie vind je op www.detriskel.nl, maar je kunt je vraag of aanmelding ook via de email of telefonisch stellen/doen. Kijk ook eens op info@minicamping-thofke.nl

Tonny van Deudekom

Hallo bezoeker van de website, Ruim 10 jaar geleden is een klassiek labyrint door onszelf aangelegd in het gras. Wekelijks wordt deze gemaaid en er zijn al veel mensen geweest die het hebben gelopen tijdens een workshop, op wereldlabyrintdag. Vaak gebruik ik het labyrint ook voor een loopmeditatie of bij individuele begeleiding. De ervaringen van de lopers zijn altijd weer persoonlijk en bijzonder. Het labyrint ligt op het terrein van minicamping 't Hofke in Olburgen. De kampeerders kunnen het labyrint open als ze willen, bezoekers van buiten vraag ik zich wel eerst even te melden. Het labyrint ligt op een kerklijn tussen de kerken van Olburgen en Doesburg. Er is goede energie op het terrein voelbaar. Tijdens een reading werd gezegd dat jezelf goed aarden belangrijk is als het labyrint wordt gelopen en het labyrint vervolgens haar werk doet. Wat dat betekent zal voor een ieder uniek zijn. Wees welkom op 't Hofke!! Nieuw is deelname aan een weekend voor jezelf met een Bezinningsdag op zaterdag en een meditatie en labyrintworkshop op de zondag. 1+1 +3 Hiervoor geldt een aangepast tarief. Je overnachting kun je regelen op minicamping en BenB 't Hofke.