Het is er al

Inspirator, Natuurvrouw, Levensgenieter, Ritueel Begeleider & Klankwerker.

Ervaar zelf  de heiligheid en de magie van het labyrint. Het pad van het labyrint leidt al kronkelend naar het hart van het labyrint en zo naar je eigen hart. Het labyrint kan je op een heel natuurlijke manier ondersteuning bieden bij het vinden van persoonlijke antwoorden.

Labyrinten verwonderen en inspireren mij keer op keer. Ze brengen mij naar de kern, ze geven mij inzicht en uitzicht. Jaren geleden ontdekte ik het boekje van Helen Raphael Sands. Ik was betoverd en ging op pad door het labyrint, met mezelf en met groepen. Vorig jaar maakte ik met Gerard van de Waard (Noord Holland) een groot klassiek labyrint voor de open dag van De Zonnegaard, een biologisch dynamische tuinderij en boerderijwinkel in Voorst. We maakten het labyrint enkel en alleen met natuurlijke materialen die op het erf van De Zonnegaard te vinden waren, zoals bloemen, kruiden, groenten, takken, stokken.

Ik houd van een creatieve, organische invulling van de labyrint-workshops die ik verzorg. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden. Denk hierbij aan een passend druïdisch ritueel, natuurlijke klanken en muziek. Een reis door het labyrint is als een pelgrimstocht en brengt je thuis bij jeZelf. Onderweg komt er van alles op je pad. Stel je open en zie wat het leven je spiegelt. Ik inspireer je graag en neem je mee in contact met de diepere lagen van je wezen, naar de onderstroom die zo makkelijk over het hoofd wordt gezien.

Naast het labyrintwerk wat ik doe verzorg ik: natuur workshops, magische bostochten, rituelen, natuur coaching en Dreamflow Concerten. Ik koester een grote liefde voor de natuur. Al jaren verbind en verdiep ik mij met het natuurlijke ritme en ons Europees sjamanisme… het druïdisme.

Labyrint-workshops die ik zelf plan verschijnen in de evenementenkalender op onze website.

Wil jij zelf met een groep, met je team of individueel een reis door het labyrint maken? Bezoek dan onze website: hetiseral.nl of neem contact met mij op: bianca@hetiseral.nl. Als je informatie wilt over een labyrint-workshop met je team of andere groep dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen, deze vinden plaats in onze fijne ronde ruimte, de Ger en is kosteloos.