Ineke van der Valk

In 2011 ben ik in contact gekomen met het vingerlabyrint en sinds die tijd ben ik een enthousiast gebruiker van de beukenhouten plank. Neemt niet weg, dat ik ook graag een labyrint loop in het veld!

Het blijft keer op keer bijzonder om de kracht van een labyrint te ervaren! Het loslaten van oude patronen, het ontvangen van inzichten en het daadwerkelijk gaan doen. Vertrouwen krijgen in het pad dat je gaat.

Het labyrint, in welke vorm dan ook, staat voor mij als de dans van het leven. Het is een inwijding in de vrouwelijke energie, de energie van Maria Magdalena. Door een verbinding te maken met de kleuren ontstaat jouw kleurendans, de dans door de chakra’s, om uit te komen in jouw unieke kern.

 

Het ‘kleine’ labyrint is verbonden met de 7 chakra’s. In mijn Kleurenwerk gaf het mij een optimale volgorde door de chakra’s.

 

 

 

In 2013 ben ik met 13 chakra’s gaan werken en had ik een nieuwe volgorde door de chakra’s nodig. Het was niet van 1 naar 13 of omgekeerd, en ook de kleurvolgorde was voor mij heel essentieel. Aan de hand van een mozaïek uit 200 n Chr. heb ik een nieuw labyrint ontwikkeld voor deze 13 chakra’s. Je kunt er hier meer over lezen.

In mijn praktijk gebruik ik het vingerlabyrint bij de consulten om besproken issues in beweging te brengen en te helen.

Om je te laten ervaren wat het lopen van een labyrint met je kan doen, geef ik diverse workshops met het vingerlabyrint. Om kennis te maken, maar ook om verder te verdiepen in de werking en in jezelf. Kijk hier voor een overzicht.

Voor meer informatie over mijn werk kun je een kijkje nemen op de website van Ineke van der valk, Kleuren- en Lichtwerk.

Op Facebook deel ik de meest recente informatie.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in het labyrint 🙂

 

Hartelijke groet,

Ineke