jun
19
vr
Labyrint workshop zonnewende @ Het kristal
jun 19 @ 19:30 – 22:30

We vieren het begin van de zomer. Vanaf nu worden de dagen weer korter en de nachten weer langer. We danken het licht door samen een labyrint te maken met lichtjes, bij goed weer buiten. Na een inleiding en uitleg binnen en het zelf tekenen of inkleuren van een labyrint. Opgave bij info@injeelement.net

jun
20
za
The Joy of the Labyrinth @ De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
jun 20 @ 10:00 – 16:30
The Joy of the Labyrinth @ De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Op zaterdag 20 juni komt Tony Christie weer naar de Schaapshoeve voor het geven van een mooie labyrint workshop. Dit jaar komt hij met een heel nieuw programma:
 
The Joy of the Labyrinth
 
Soms vergeten we wel eens dat het labyrint ook vol plezier zit. Tony helpt je graag herinneren hoe belangrijk vreugde is en hoe het labyrint je daarbij kan helpen. Deze dag speel je in het labyrint om de verbinding met (jouw) vreugde te vieren.
 
Meld je aan! Er geldt nog een vroegboekprijs tot 1 maart.
http://www.deschaapshoeve.nl/index.php/workshops/11-workshops/179-labyrinthjoy
okt
30
vr
Labyrinspiratie workshop @ De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
okt 30 @ 10:00 – 16:30
Labyrinspiratie workshop @ De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn

Een mooie workshop in het labyrint van de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br).

In de ochtend leer je over en met het labyrint. Je hoort over historie en achtergronden. Je leert hoe je zelf een labyrint kunt tekenen of maken. Verschillende manieren van lopen en werken met het labyrint passeren de revue. Informatie wordt doorvlochten met ervaring: je loopt diverse malen het labyrint.

In de middag onderzoek je het labyrint en je eigen levenspad. Aan de hand van zeven levensfasen onderzoek je in het klassiek labyrint je eigen levenspad. Het eigentijds labyrint toont een ander levenspad en de vergelijking tussen die twee levert verrassende inzichten op. Ook in de middag wisselen informatie en ervaring elkaar af.

Tussen de wandelingen door is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en inzichten. Ter afsluiting van de dag lopen we op vrolijke manier gezamenlijk het labyrint.

nov
2
ma
Online: 99x Winter Labyrinspiratie Wandeling @ van thuis uit!
nov 2 @ 09:00 – 09:30
Online: 99x Winter Labyrinspiratie Wandeling @ van thuis uit!

99 dagen Winter Labyrinspiratie Wandeling

Heb je al eens een labyrint gelopen? Ik loop er regelmatig een, in het groot in de tuin, met mijn vinger op een houten vingerlabyrintbord of ik teken er een op het strand. Geen enkele wandeling was ooit hetzelfde en elke wandeling bracht me iets: een inzicht, een idee, inspiratie, dankbaarheid, een moment van rust.

In deze online workshop kun je kennismaken met het labyrint: je leert hoe je een labyrint kunt gebruiken, je leert hoe je een labyrint tekent en je maakt kennis met een aantal verschillende labyrintvormen.

En moet je dan meteen 99 dagen achter elkaar het labyrint lopen?
Nee hoor, dat mag je helemaal zelf bepalen. (Maar het is misschien wel heel leuk!)
Ook voor gevorderden

Deze reis is ook zeker leuk voor mensen die al vaker een labyrint gelopen hebben of er mee werken. Loop jij elke dag een labyrint? (Ikke niet hoor!) Maar wat zou er gebeuren als je dat een tijdje wél doet? 99 dagen? Blijft het leuk, wordt het saai? Blijven inzichten komen, wordt het leeg?

Naast dit stamina-onderzoek biedt deze labyrintreis je een verblijf bij een aantal minder vaak gebruikte labyrintvormen. We hebben allemaal zo onze voorkeur voor de labyrintvorm waarmee we ons het meest vertrouwd voelen. Het bezichtigen van andere vormen levert je vast en zeker weer frisse invalshoeken op.

 

Lees verder op
http://carinwennink.nl/index.php/online/99wlw