Introductiecursus Boomlabyrint

Introductiecursus Boomlabyrint

Wanneer:
2 september 2024 @ 10:00 – 12:30
2024-09-02T10:00:00+02:00
2024-09-02T12:30:00+02:00
Waar:
Moolelo
Best
Kosten:
185
Contact:
Introductiecursus Boomlabyrint @ Moolelo

Introductiecursus Boomlabyrint

Herken je dit…

  • Je hebt interesse in het werken met labyrinten maar weet er niet zoveel van?
  • Je wilt zelf ervaren hoe het lopen van het Boomlabyrint® doorwerkt.
  • Als coach of therapeut zoek je een tool die duurzame veranderingen  bij je cliënten realiseert. Een hulpmiddel die letterlijk en figuurlijk ontwikkeling en groei in beweging brengt.
  • Je wilt een manier in handen hebben die direct naar de essentie gaat van wat speelt.
  • Kortom  je wilt het transformatieproces van mensen maximaal ondersteunen.

Dan is het unieke Boomlabyrint® het hulpmiddel voor jou.

Tijdens de kennismakingsworkshop ga je zelf de kracht van het unieke houten Boomlabyrint ontdekken. Door zelf de weg door het Boomlabyrint te gaan ervaar je de werking van dit waardevolle instrument.  Ook combineren we het Boomlabyrint met een aantal creatieve werkvormen als schrijven en tekeningen. Zo ga je aan het eind van de dag naar huis met een goedgevulde rugzak, zodat je het na deze dag direct zelf met het Boomlabyrint aan de slag te kunt.

Het lopen van het boomlabyrint is een ontdekkingsreis naar en in jouw binnenwereld. Ga op weg. Je hoeft niets te weten, de weg wijst zich vanzelf.

Programma

De kennismakingsworkshop duurt 2 uur, inclusief een korte pauze. Vooraf hieraan hebben we een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Hierin bespreken we welk thema of welke wens je wilt meenemen het Boomlabyrint in. Zo heb je het meeste profijt van de workshop. En we bepalen samen de datum waarop de workshop plaats zal vinden.

Je ontvangt het Boomlabyrint op de dag van de workshop. Na afloop mail ik je nog een reader met achtergrondinformatie.

Samen ontdekken

Wil je samen met iemand de workshop volgen, dat kan . Tot 2 personen zijn jullie van harte welkom in de praktijk in Best (Noord Brabant). Met meer komen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wendy Smit

Geef een reactie