Labyrinspiratie workshop

Labyrinspiratie workshop

Schaapshoeve labyrint
Wanneer:
30 oktober 2020 @ 10:00 – 16:30
2020-10-30T10:00:00+01:00
2020-10-30T16:30:00+01:00
Waar:
De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Schaapsdijkweg 20a 5453 SE Langenboom (N-Br)
Contact:
Carin Wennink
06 11 58 72 04
Labyrinspiratie workshop @ De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn

Een mooie workshop in het labyrint van de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br).

In de ochtend leer je over en met het labyrint. Je hoort over historie en achtergronden. Je leert hoe je zelf een labyrint kunt tekenen of maken. Verschillende manieren van lopen en werken met het labyrint passeren de revue. Informatie wordt doorvlochten met ervaring: je loopt diverse malen het labyrint.

In de middag onderzoek je het labyrint en je eigen levenspad. Aan de hand van zeven levensfasen onderzoek je in het klassiek labyrint je eigen levenspad. Het eigentijds labyrint toont een ander levenspad en de vergelijking tussen die twee levert verrassende inzichten op. Ook in de middag wisselen informatie en ervaring elkaar af.

Tussen de wandelingen door is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en inzichten. Ter afsluiting van de dag lopen we op vrolijke manier gezamenlijk het labyrint.

Carin Wennink

Vier zaken die het labyrint mij brengt, zijn vertrouwen & overgave, inzicht & inspiratie. Maar het brengt nog zo veel meer! En wat het labyrint jóu brengt, kan je alleen ont-dekken door het zelf te ervaren. Graag tot ziens bij een persoonlijke ontmoeting of in een workshop! Hartelijke groet, Carin Wennink