WLD: labyrint dag – workshop

WLD: labyrint dag – workshop

Wanneer:
4 mei 2024 @ 10:00 – 16:30
2024-05-04T10:00:00+02:00
2024-05-04T16:30:00+02:00
Waar:
de Schaapshoeve & Labyrinspiratie
p/a Schaapsdijkweg 15a - 5453 SE Langenboom (N-Br)
Contact:
Carin Wennink - Labyrinspiratie
0611587204

Labyrinspiratie workhop op de Schaapshoeve

Op Wereld Labyrint Dag 2024 organiseren Carin Wennink en Jack Peters de Labyrinspiratie workshop in het labyrint van de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br).

  • In de ochtend leer je over en met het labyrint. Je hoort over historie en achtergronden. Je leert hoe je zelf een labyrint kunt tekenen of maken. Verschillende manieren van lopen en werken met het labyrint passeren de revue.
  • Om een uur zijn we samen present om onze bijdrage te leveren aan de weredlwijde Walk as One at 1 loop.
  • In de middag onderzoek je het labyrint en je eigen levenspad. Aan de hand van zeven levensfasen onderzoek je in het klassiek labyrint je eigen levenspad. Het eigentijds labyrint toont een ander levenspad en de vergelijking tussen die twee levert verrassende inzichten op.
  • Ter afsluiting van de dag lopen we op vrolijke manier gezamenlijk het labyrint.

Deze dag wisselen informatie en ervaring elkaar af. Er is meerdere malen de gelegenheid om de ontvangen informatie te ervaren in het labyrint. Tussen de onderdelen door is er gelegenheid tot het delen van ervaringen en inzichten.

Op deze pagina vind je alle informatie.

Tot dan!
Carin Wennink & Jack Peters
www.Labyrinspiratie.nl
www.deSchaapshoeve.nl

Carin Wennink

Vier zaken die het labyrint mij brengt, zijn vertrouwen & overgave, inzicht & inspiratie. Maar het brengt nog zo veel meer! En wat het labyrint jóu brengt, kan je alleen ont-dekken door het zelf te ervaren. Graag tot ziens bij een persoonlijke ontmoeting of in een workshop! Hartelijke groet, Carin Wennink

Geef een reactie