feb
5
zo
Kennis maken met het Labyrint bij Volle maan @ Harfsen
feb 5 @ 19:30 – 21:30
Labyrint en Volle maan

Labyrint en volle maan,

Kom kennismaken met het Labyrint! In het buitengebied van Harfsen ligt het labyrint te wachten, daarboven staat de Volle Maan aan de hemel.

Vanaf 19.00 uur staat er thee klaar. Buiten brandt een kampvuur en binnen, vertel ik een inspirerend verhaal over het labyrint. Terwijl de maan in al zijn volle glorie langzaamaan boven de horizon uitkomt hebben we een moment van bezinning, een meditatie en dan gaan we lopen….

Of je nou een vraag hebt om mee te nemen in het labyrint of gewoon de ambiance fijn vindt en nieuwsgierig bent naar het labyrint, je bent van harte welkom en wie weet wat het lopen je brengt…

  • Op de ochtend ontvang je nog een bevestiging van de lokatie omdat het weer een rol speelt.
mrt
9
do
Werken met het Labyrint 3/3 @ Jungiaans Instituut, Nijmegen
mrt 9 @ 11:00 – 16:00

Driedaagse training Werken met het labyrint op het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Alle informatie vind je hier.

apr
16
zo
Open dag @ Labyrinspiratie
apr 16 @ 11:00 – 15:00

Labyrinspiratie doet vandaag mee met de Open Praktijkdag Uden. Tijdens deze dag zet een groep praktijken in Uden tegelijkertijd de deuren open. Een informele mogelijkheid om eens kennis te maken met verschillende coaches en therapeuten voor mens en dier, lichaam en geest, sport en voeding.

Zo kun je ook kennismaken met mij en mijn werk in en om het labyrint. Om 11 uur en om 13 uur kun je een presentatie van ongeveer 20 minuutjes volgen. Het is een kennismaking met labyrint, natuur en met mij, als jouw drempelhoedster:

  • Waarom noem ik mijn coachwerk drempelhoeden? Hoe werkt dat? En wat heb jij daar aan?
  • Wat is het verschil tussen een labyrint en een doolhof? Waarom noem ik het werken met het labyrint ’thuiskomen bij jezelf’? En wat kan jij in het labyrint ontdekken?
  • Waarom vind ik de natuur voor iedereen zo belangrijk? Wat is die wijsheid van de natuur eigenlijk? Hoe toont zich dat? En hoe kan jij in de natuur antwoorden vinden?

In de tuin ligt een drempel voor je klaar om overheen te stappen, je kunt een labyrint lopen en er ligt een blikopener om eens met een andere blik naar de natuur te kijken.

Als je geen interesse hebt in de presentatie, kun je gezellig tussendoor binnenvallen voor een spontane ontmoeting.

Kijk voor meer informatie op mijn website, Labyrinspiratie.nl.

Tot dan!

mei
6
za
WLD: tips voor Wereld Labyrint Dag van @ Labyrinspiratie
mei 6 @ 09:00 – 21:00

Wereld Labyrint Dag, hoe vier jij dat vandaag?

Op deze speciale WLD pagina vind je een leuk overzicht van mogelijkheden om Wereld Labyrint Dag te vieren. Met anderen of all-een, in het groot of in het klein, ‘live’ of online. Voor elk wat wils!

Kijk voor meer informatie op www.Labyrinspiratie.nl.

Veel plezier,
Carin Wennink

WLD: LIVE Walk as One at 1 met @ Labyrinspiratie
mei 6 @ 13:00 – 14:00

Walk as One at 1

De Walk as One at 1 is vandaag onderdeel van de labyrint dag workshop op de Schaapshoeve. Ook als je niet meedoet met de workshop, ben je van harte welkom om met de deelnemers en mij om 13 uur de mooie Walk as One at 1 te lopen. Aan het eind van de wandeling kun je even uitklinken en nagenieten in de steencirkel, als wij weer verder gaan met de workshop. Fijn als je je komst wilt aankondigen via welkom@labyrinspiratie.nl of 0611587204.

Kijk voor meer informatie op www.Labyrinspiratie.nl.

Hartelijke groet,
Carin Wennink

WLD: ONLINE Walk as One at 1 met @ Labyrinspiratie
mei 6 @ 13:00 – 14:00

Online Walk as One at 1

Een filmpje om te verbinden. Met elkaar, met jezelf, met harmonie. Je kunt je vingerlabyrint klaarleggen en terwijl je naar het filmpje luistert, je eigen labyrint meelopen. Een andere manier is mee te kijken met de vinger die in het filmpje het labyrintpad volgt. Natuurlijk staat deze wandeling in het teken van harmonie en eenzijn, voor de Walk as One at 1.

Je vindt het Labyrinspiratie Walk as One at 1 filmpje op mijn youtube kanaal.

Kijk voor meer informatie op www.Labyrinspiratie.nl.

Hartelijke groet,
Carin Wennink

nov
2
do
Digitaal: 99x Winter Labyrinspiratie Wandeling @ van thuis uit!
nov 2 @ 09:00 – 09:30

99 dagen Winter Labyrinspiratie Wandeling

Heb je al eens een labyrint gelopen? Ik loop er regelmatig een, in het groot in de tuin, met mijn vinger op een houten vingerlabyrintbord of ik teken er een op het strand. Geen enkele wandeling was ooit hetzelfde en elke wandeling bracht me iets: een inzicht, een idee, inspiratie, dankbaarheid, een moment van rust.

In deze online workshop kun je kennismaken met het labyrint: je leert hoe je een labyrint kunt gebruiken, je leert hoe je een labyrint tekent en je maakt kennis met een aantal verschillende labyrintvormen.

En moet je dan meteen 99 dagen achter elkaar het labyrint lopen?
Nee hoor, dat mag je helemaal zelf bepalen. (Maar het is misschien wel heel leuk!)

Ook voor gevorderden

Deze reis is ook zeker leuk voor mensen die al vaker een labyrint gelopen hebben of er mee werken. Loop jij elke dag een labyrint? (Ikke niet hoor!) Maar wat zou er gebeuren als je dat een tijdje wél doet? 99 dagen? Blijft het leuk, wordt het saai? Blijven inzichten komen, wordt het leeg?

Naast dit stamina-onderzoek biedt deze labyrintreis je een verblijf bij een aantal minder vaak gebruikte labyrintvormen. We hebben allemaal zo onze voorkeur voor de labyrintvorm waarmee we ons het meest vertrouwd voelen. Het bezichtigen van andere vormen levert je vast en zeker weer frisse invalshoeken op.

 

Lees hier verder!