Wegwijs in het labyrintEen groep Nederlandse en Belgische leden van LabyrintWerk werkte aan dit prachtige nieuwe boek, waar stem gegeven is aan het labyrint. Gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto’s om de smaak te pakken te krijgen. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden.

Wegwijs in het labyrint
een reisgids om thuis te komen

Het labyrint heeft één enkel pad dat slingerend naar binnen leidt. Je hoeft slechts het pad te volgen om in het centrum uit te komen. Inzichten en inspiratie neem je mee terug naar buiten. Het labyrint helpt je tot de kern te komen en antwoorden in jezelf te vinden. Door in vertrouwen voort te gaan op je pad, reis je naar jouw bestemming.

Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint. Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.

In een doolhof verlies je de weg,
het labyrint wijst je de weg.

 

Inkijkexemplaar

Klik hier en werp een blik op de eerste elf pagina’s.

 

Gegevens boek

  • Titel: Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen
  • Auteur: LabyrintWerk
  • Uitgever: MB Communicatie, Gassel, 2021
  • Uitvoering: 88 pagina’s, fullcolor, hardcover, met leeslint
  • ISBN 978-90-812921-8-4
  • Prijs: € 21,50


Bestellen

Wegwijs in het labyrint is een rijk geïllustreerd boek, 88 pagina’s gevat in een hardcover en met leeslint. Het kost €21,50.

Bij je bestelling in de webshop van de uitgever kun je de kortingscode LabyrintWerk invoeren (denk aan de hoofdletters). Je boek wordt dan gratis binnen Nederland verzonden.

 

Over de auteurs

Je bent van harte welkom met de auteurs contact op te nemen voor verdere verdieping over onderwerpen uit het boek. Klik hier voor meer informatie.

 

Informatie voor de pers

Voor persbericht en verdere (beeld) informatie kunt u terecht bij de uitgever, MB Communicatie.