HELEEN FLUITMAN

 

Eikpunt-labyrint Smalle Ee – op de grens van bos en water


Contactgegevens

adres:     Kleasterkampen 6
9214VP Smalle Ee
Tel.:       06-43069696
Prakijk:  Eikpunt-brengt mens en organisatie bij de kern
Email:    heleen@eikpunt.nu
website: www.eikpunt.nu
twitter:   @eikpunt 

 

 

 

Actueel (beschrijvingen hieronder)

Eikpunt-labyrint: Kleasterkampen 6, Smalle Ee. In overleg en alleen op afspraak.

Kraanvogel-labyrint: Graslabyrint op de Kloosterheuvel aan de kleasterkampen, ingang tegenover Mûntseleane.

 

Wie ik ben….. mijn specifieke expertise ligt in het begeleiden van ontwikkelings-en leerprocessen bij mensen en organisaties, met als doel te komen tot een zuivere en effectieve samenwerking met respect voor ieders eigenheid. Meer informatie is te vinden op mijn website www.eikpunt.nu

Hoe het begon: Het eerste labyrint liep ik op het strand van Sestri Levante (Italië). Er volgden labyrinten in o.a. Zwitserland, Engeland (de Tor Glastonbury, Standing Stones) en de theatertuin in Rijs (zuid-west Friesland). Het graancirkel labyrint in Chaam bij Angel Place heeft het laatste zetje gegeven zelf een labyrint aan te leggen voor mijn huis in Smalle Ee, het Eikpunt-labyrint.

Kenmerkend: De labyrinten waar ik bij betrokken raak ontstaan in de natuur. Het Eikpunt-labyrint zet ik gericht in bij de begeleiding in mijn praktijk. Het labyrint op de kloosterheuvel is mede bijzonder door de prachtige plek waar het ligt, ooit heeft hier een klooster gestaan dat omstreeks 1600 is afgebroken.

Eikpunt-labyrint

Het labyrint staat voor mij symbool voor het nemen van verantwoordelijkheid en het lopen van je eigen pad. Het Eikpunt labyrint geeft de keuze uit twee ingangen, waarvan de paden bij het middelpunt, de diep gewortelde Eik, samen komen. Ieder pad met een eigen dimensie.

Kraanvogellabyrint op de Kloosterheuvel in Smalle Ee 

Door Thea Grobben gecreeerd naar een afbeelding in een grot in Italie.

Het is een gemaaid labyrint en daarom seizoensgebonden. Het is vrij toegankelijk op een bijzonder mooie plek.