Elisabeth Verheij

Mijn naam is Elisabeth Verheij.

 

 

 

 

Op 14 november 2014 opende ik de deur van mijn praktijk voor energiewerk, in een houten blokhuis in de achtertuin, een heerlijk rustig plekje in Renkum, omgeven door bomen.

Labyrintwerk maakt, naast reiki behandelingen, klankbad en mantrazingen, onderdeel uit van wat ik in de praktijk met veel plezier doe, nl. het met kristallen klankschalen begeleiden bij een vingerlabyrintloop. Deze vorm van begeleiden heb ik zelf ontwikkeld omdat voor mij muziek mijn hart doet zingen. En omdat het labyrint dat ook doet, is dat voor mij een perfecte combinatie. Het is prachtig om te ervaren hoe de klankschalen iedere keer weer anders klinken bij verschillende mensen en ook bij dezelfde persoon op een ander moment, net zoals ook iedere labyrintloop weer anders ervaren wordt.

 

Via een neef en nicht maakte ik in september 2013 kennis met het labyrint aan het strand van Den Haag, en daarmee ook met Marion Kuiperi. Sindsdien heeft het labyrint me gegrepen en niet meer losgelaten. Het helpt me in ontdekken wie ik ben en waarvoor ik hier nu ben, in het volgen van mijn hart.

 

In 2014 ben ik in juni 6 dagen in de kathedraal van Chartres geweest, ondergedompeld in alles wat de kathedraal en het labyrint te vertellen hebben, de zang in de crypte, in de kathedraal, op de torens en buiten bij de verschillende ingangen en heb ik in september een zeer inspirerende dag van Tony Christie bij de Schaapshoeve gevolgd.

In februari 2015 rond ik de labyrintwerkerstraining van Selma Sevenhuijsen bij het Jungiaans instituut af.

 

 

Op het programma staat ook het begeleiden bij een hartlabyrintloop en wie weet waartoe het labyrint me verder nog inspireert…..