sneeuwlabyrint in achtertuin

Er loopt een duidelijke rode draad door mijn leven. Begonnen als oefentherapeute ondanks twijfel of ik geen aktiviteitenbegeleidng wilde gaan doen. Na een aantal jaren in een praktijk gewerkt te hebben de opleiding tot MBvO leidster gymnastiek gedaan. Op een verantwoorde maar ook gezellige en creatieve manier mensen aan het bewegen krijgen. Na een mindfulness cursus kwam ik in contact met Tai Chi Tao en ik was zo enthousiast dat ik een opleiding tot Tai Chi Tao docent ben gaan doen, waarbij onverwacht ook mijn oefentherapie achtergrond wel van pas kwam. Toen ik in aanraking kwam met het maken en lopen van een labyrint liet mij dit niet meer los en heb uiteindelijk de cursus labyrintwerker bij Selma Sevenhuijsen gedaan. Inmiddels organiseer ik ook diverse workshops ook over het labyrint. Het is voor mij een mooie combinatie van stukje meditatie, stil worden bij jezelf, lopen, bij voorkeur buiten zijn, maar het roept ook mijn creatieve kant aan in woord en beeld.

Het zelf op diverse manieren maken van een labyrint (groot of klein) vind ik heel leuk om te doen. En waar ik maar kan loop ik een labyrint als ze in de buurt zijn.

Ik organiseer workshops omtrent het labyrint waarin je zelf kan ervaren wat het lopen maar ook het tekenen van een labyrint met je doet.

Meer informatie in agenda of op www.injeelement.net op facebook zoek op labyrintwerker Apeldoorn.