Theetuin Sarasvati heeft een labyrint met een doorsnede van 25 tot 30 meter. Het is een oase van rust waar we de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan. Met zijn doorsnede van 30 meter, inheemse flora en fauna, een vijver en diverse leuke objecten als afscheiding, is het uniek in zijn soort.

 

Het pad voert je door licht en donker, heeft mooie door- en uitkijkjes en de bij elkaar verzamelde onkruiden laten zich in alle pracht en praal aan je zien. Af en toe ontmoet je een schichtig muisje, egeltje of een kikker op je pad en uiteindelijk kom je in het centrum, de ziel van het labyrint, waarna je het pad terug loopt, of de bordjes uitgang volgt.

 

 

 

Er zijn vele manieren om het labyrint te lopen, gewoon lekker wandelend, meditatief, met een (levens-)vraag of zoals kinderen vaak doen, zo snel mogelijk naar het midden. Het pad van het Sarasvati labyrint is hobbelig door boomwortels en mollen- en muizengangen en er zijn trapjes zonder leuning, dus ben je minder goed ter been, overleg dan of het voor jou haalbaar is om het labyrint te lopen.

 

 

 

 

 

De tuin is vrij toegankelijk. Het is een RustPunt, waar je voor jezelf een kopje thee of koffie kunt maken. Er is ook Boerderij-ijs te koop als  Hanneke thuis is.

Wat

 

Kijk ook op onze website: https://www.theetuin-sarasvati.nl/
Je kan ook Hanneke van Doesburg bellen, op nummer 06 4241 4230