VRIJ ZIJN OP HET RITME

VAN MIJN VOETEN

 

 

 

Francy de Jong-Portier

 

Alles wat mij beweegt en wie ik ben is samen te vatten in de omschrijving Creatief LevensKunstenaar en Lichtbrenger.

Tijdens mijn opleiding bij De Kleine Tiki in Breda heb ik kennis gemaakt met het labyrint. Sindsdien heeft mijn interesse in het labyrint zich verder verdiept. Bij het Jungiaans Instituut heb ik de training ‘Werken met het labyrint’ bij Selma Sevenhuijsen gevolgd en van de Ierse labyrintwerker Tony Christie diverse workshops bijgewoond en foundation level 1 en 2 van de Melchizedek Labyrinth Healing gevolgd. Ik ben officieel Melchizedek Labyrinth Healing Practioner.

Ik heb mijn eigen praktijk Atelier de Vlinderpoort, voor het creëren van HeartWave Experience en HeartWave Living, een leven en energiesysteem in harmonie en balans, welzijn voor mens en dier. Hier werk ik als kunstenaar & dichter, coach & healer, yoga & dans docent, mandala & labyrint werker en bied diverse activiteiten en begeleiding aan op het gebied van kunst, coaching, lichaamswerk, creativiteit en zingeving.

Ik werk met het labyrint bij het coachen, healing en workshops. Ook verwerk ik het labyrint in mijn kunst en gedichten. In de tuin bij Atelier de Vlinderpoort heb ik een spiraallabyrint gemaakt die op afspraak te lopen is en bij diverse activiteiten ingezet wordt. Bij de labyrintloop krijg je ter plekke informatie mee over het (spiraal)labyrint, een meditatieve oefening en kunstzinnige inspiratie.

Je bent altijd welkom voor een ontmoeting van hart tot hart!

Met Joy en Light,

Francy

 

http://www.atelierdevlinderpoort.nl

http://www.facebook.com/atelierdevlinderpoort

http://www.heartwaveart.nl

https://www.instagram.com/francydejong_/