Van harte welkom in het labyrint!

Carin Wennink en Jack Peters zijn je gidsen bij de labyrintactiviteiten op de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Carin en Jack zeggen over het labyrint:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”

 

Het Schaapshoeve Labyrint

Sinds oktober 2022 ligt er weer een prachtig labyrint in de tuin van de Schaapshoeve. Daarnaast maken Carin en Jack gebruik van een labyrint op doek, zodat ze ook op locatie workshops kunnen geven.

“Wij zijn razend enthousiast hoe zo’n oeroud ‘ding’ fantastische inzichten en ontdekkingen op kan leveren. Ons advies aan je is om een labyrint een keer zelf te bewandelen, zodat je aan den lijve kan ervaren wat het voor je kan doen, of welke inzichten je ermee kan verkrijgen. Gewoon een keertje doen dus!”

 

Labyrintactiviteiten op de Schaapshoeve

Carin en Jack begeleiden zelf labyrintactiviteiten en er worden gasten uit binnen- en buitenland uitgenodigd om hun kennis en wijsheid over het labyrint te delen.

Het actuele overzicht van de komende activiteiten in het centrum vind je op hun website.

 

Coaching met het labyrint

“Ervaring heeft ons geleerd dat het labyrint een prachtig instrument is om te gebruiken in coachingstrajecten. Het helpt impasses doorbreken, ondersteunt bij het verbinden met je hart, versterkt je intuïtie en biedt een veilige spiegel om te kunnen zien wat nu zichtbaar mag worden.” 

Mocht je hier meer informatie over willen of interesse hebben in een kennismaking, neem dan gerust contact met Carin en Jack op.

 

Contact

“We laten je graag kennismaken met ons labyrint, ons centrum, onszelf…
of alledrie!”

Van harte welkom! Neem contact op met Carin (Carin@deSchaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04) of met Jack (Jack@deSchaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78)

www.deSchaapshoeve.nl
welkom@deSchaapshoeve.nl