Monica Boschman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Labyrinth Wisdom Cards

De Labyrinth Wisdom Cards van Tony Christie zijn in mijn webwinkel te koop. Mooi om zelf mee te werken of te gebruiken in coaching of training. Fijn cadeau ook. Meer informatie en enkele voorbeeldkaarten: Labyrinth Wisdom Cards

 

  

Schrijven in en om het labyrint

Als dichter en schrijfdocent vang ik de kern in woorden en stimuleer ik ook anderen dat te doen. Het is een proces dat lijkt op het lopen van het labyrint. Een aantal keer per jaar, liefst bij de wisseling van de seizoenen, organiseer ik in mijn Schrijfhuis in Gassel (Gemeente Grave) of bij De Schaapshoeve in Langenboom de workshop ‘Schrijven in en om het labyrint’. Dat is een ontdekkingsreis vol mooie opdrachten over onderweg zijn, bochten nemen, staan en gaan. De oefeningen worden door het labyrint met elkaar verbonden. Deelnemers schrijven in verschillende labyrintvormen en volgen schrijvend hun eigen spoor van buiten naar binnen. Door het oog van hun pen ontstaan verhalen en gedichten die van waarde zijn. Ook het lopen van een boslabyrint maakt deel uit van het programma.Informatie over mijn activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn boslabyrint kun je bezoeken en lopen als je vooraf een afspraak maakt. Als je daarna wilt schrijven of praten, kun je gebruikmaken van het schrijfhuis.

 

MB Communicatie

Monica Boschman

Scheperschaarseweg 1

5438 NW Gassel

0486 450 400

info@mbcommunicatie.nl

www.mbcommunicatie.nl