Monica Boschman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeken en kaarten bij het labyrint

In mijn webwinkel verkoop ik een aantal labyrintproducten:

Wegwijs in het labyrint is de trots van LabyrintWerk. Een boek gemaakt door een groep labyrintwerkers. Meer informatie.

De Labyrinth Wisdom Cards van Tony Christie zijn mooi om zelf mee te werken en te gebruiken in coaching of training. Fijn cadeau ook. Meer informatie:  Labyrinth Wisdom Cards

De handleiding bij de Labyrinth Wisdom Cards is vertaald, het is een waardevolle aanvulling op de Engelstalige kaartenset. Meer informatie.

  

Schrijven in en om het labyrint in Klooster Huissen

Als dichter en schrijfdocent vang ik de kern in woorden en stimuleer ik ook anderen dat te doen. Het is een proces dat lijkt op het lopen van het labyrint. Elk jaar verzorg ik in het Dominicanenklooster in Huissen het meerdaagse programma ‘Schrijven in en om het labyrint’.

Een labyrint lopen is net als schrijven een manier van reizen. Het brengt je van een roerige buitenwereld naar je binnenwereld. In het weekend ‘Schrijven in en om het labyrint’ komen deze twee krachtige vormen samen.

Dit weekend is een ontdekkingsreis vol mooie schrijfoefeningen over onderweg zijn, bochten en wendingen, vertrouwen, staan en gaan. Je onderzoekt de symboliek van het labyrint voor jouw leven en levensverhaal. Er is veel te ontdekken, denk aan de draad van Ariadne en de Minotaurus, labyrintkaarten, poëzie en het hartlabyrint. De rechte lijnen staan hoogstens in je eigen notitieboek, voor even. Door het oog van jouw pen ontstaan daar verhalen en gedichten die voor jou van waarde zijn. Ook het lopen van het labyrint maakt deel uit van het programma.

Lees meer.

Uitgebreide beschrijving en aanmelding via Dominicanenklooster Huissen.
Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met mij opnemen.

 

Monica Boschman

Scheperschaarseweg 1

5438 NW Gassel

06 363 283 59

info@monicaboschman.nl

www.monicaboschman.nl