Wendy Smit

Labyrinten inspireren mij al jaren. Ik gebruik ze vaak als hulpmiddel voor persoonlijke, professionele en creatieve ontwikkeling in mijn praktijk als creatief en psychosynthese therapeut en trainer.

Een aantal jaren geleden ontwikkelde ik het boomlabyrint. Het Boomlabyrint® combineert de kracht van het labyrint met de inspirerende werking van bomen als symbool voor het leven. Het helpt je te ontspannen, te luisteren naar wat werkelijk voor jou van belang is, contact te maken met wat je bezielt en waar je energie van gaat stromen en te onderzoeken wat je belemmert voluit te leven.

Door al schrijvend, lopend, tekenend of fotograferend op weg te gaan in het boomlabyrint creëer je ruimte voor bezinning, bezieling en vitaliteit. Je kunt bij mij terecht voor:

  • Online cursus Kom in balans. Leer in 7 weken hoe je met behulp van creatieve schrijfoefeningen en het Houten Boomlabyrint jezelf in balans kunt brengen en je weer vitaal en energiek gaat voelen.
  • Introductieworksjops, coaching en workshops met behulp van het Boomlabyrint (het houten vingerlabyrint) of het lopen van het grote Boomlabyrint.
  • Gecertificeerde trainingen en nascholingen voor coaches en therapeuten die willen werken met het Boomlabyrint®.

Kijk voor meer informatie op de website: www.moolelo.nl/