Wendy Smit

Meer dan 10 jaar geleden kwam ik tijdens een retraite in contact met het labyrint. Sindsdien is het een waardevol hulpmiddel in mijn praktijk als creatief- en psychosynthese therapeut en trainer bij het vinden van rust, ruimte en richting. Zowel tijdens individuele trajecten als tijdens meditaties en retraites is het gaan van de weg door het labyrint een rijke bron van inspiratie en inzicht.

Een aantal jaren geleden ontwikkelde ik het Boomlabyrint®. Voor mij komen hierin alle aspecten van het menszijn in relatie met de omgeving op een natuurlijke wijze samen. Het helpt je te ontspannen, te luisteren naar wat werkelijk voor jou van belang is, contact te maken met wat je bezielt en waar je energie van gaat stromen en te onderzoeken wat je belemmert vol- en vrijuit te leven.

 Maak kennis met het Boomlabyrint®

Wil je kennismaken met het Boomlabyrint, dan is een introductieworkshop wellicht iets voor jou. Je maakt kennis met de mogelijkheden van het houten Boomlabyrint. Door zelf de weg door het Boomlabyrint te gaan ervaar je de werking van dit waardevolle instrument.  Ook ontdek je hoe je het Boomlabyrint kunt combineren met creatieve werkvormen als schrijven en tekeningen. Zo ga je met een goed gevulde rugzak naar huis, zodat je direct zelf met het Boomlabyrint aan de slag te kunt. De introductieworkshop wordt verschillende keren per jaar gehouden, ook kun je 1-op-1 de introductieworkshop volgen of met een eigen groep.

Wil je een eigen houten Boomlabyrint, kijk op de website naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op de website: www.moolelo.nl/