Marian Geurtsen

Het lopen van een labyrint is een vorm van meditatie die je bepaalt bij jouw levensweg. Soms helpt het lopen alleen al om rust te vinden, bij je kern of je ziel te komen. Soms vind je er antwoorden op een vraag die je blijft bezighouden. In de meditaties en retraites die ik bied, werk ik met veel verschillende meditatieve vormen, van lectio divina tot mantra zingen. Ook het labyrint komt ieder seizoen wel een keer aan bod in de meditatiegroepen.

Op hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) kun je meedoen met een dauwtrap-labyrintwandeling. Kijk in de agenda voor meer info.

Het labyrint kan je helpen om je te verbinden met je binnenste kern, je ziel. Dit kan helend werken als je die verbinding kwijt geraakt bent door ziekte of verlies. Daarom gebruik ik het labyrint van tijd tot tijd in de krachtdagen. Deze rituele workshops helpen jou om weer in je kracht te gaan staan.

 

Ik werk met de schatten uit de christelijke traditie, met een voorliefde voor de vrouwelijke en queer krachten in de traditie. Ik sta in de lijn van sterke vrouwen zoals Maria Magdalena, de heilige Brigid, Hildegard von Bingen en Hadewijch, Teresa van Avila; vrouwen die vaak buiten de paden wandelden die de kerk voor hen bestemd had. Hun eigenzinnigheid is voor mij een bron van inspiratie.

Meer over mij en mijn aanbod vind je op mijn website mariangeurtsen.nl