Nina Wevers

Ik ben een Sacred Weaver: als mens op een kosmisch kruispunt – pelgrim op het levenspad en danser tussen hemel en aarde – de heilige dimensie verwevend in mijn dagelijkse leven.

De existentiële vragen ‘Wie ben ik ten diepste en wat beweegt mij?’ geven mijn leven van jongs af aan richting en diepgang, en zijn ook inspiratiebron voor de activiteiten die ik aanbied. Naast het labyrintwerk bied ik met Conscious Moves een ‘Dansend Pad van Bewustzijn’ middels danscoaching en dansevents.

Als kunsthistoricus was ik vele jaren werkzaam als onderzoeker, spreker en schrijver. Na een bezinningsperiode heb ik de artistieke schoonheid beroepsmatig losgelaten om mij te wijden aan het onthullen van innerlijke schoonheid. Nu zet ik dans, rituelen en meditatie in om mensen te bekrachtigen in hun unieke pracht en potentieel.

Het labyrint kwam in 2015 opnieuw in mijn leven, op het moment dat ik de wezenlijke betekenis ervan kon ‘verstaan’ leek het. Diep geraakt door de symboliek en krachtige werking van het labyrint besloot ik bij Selma Sevenhuijsen de training te volgen, om deskundig labyrint-activiteiten te kunnen faciliteren.

Regelmatig organiseer ik nu een labyrintloop in de natuur, in de bossen rond Lage Vuursche. Daarnaast verzorg ik labyrintsessies op verzoek voor gelegenheidsgroepen, bij trainingen en coaching, en als betekenisvol element in een ritueel of viering.

Integer, toegewijd, liefdevol – een spaceholder die een veilige bedding creëert voor zelfontplooiing – zo word ik door anderen wel omschreven. Ik breng mijn mens-zijn, kwaliteiten, kennis en levenservaring in om je te laten thuiskomen bij jezelf, in het hart van bestaan.

Je bent van harte welkom, ik ontmoet je graag.

Nina Wevers