Nina Wevers

Pelgrim, ontdekkingsreiziger en danser op het levenspad, zo zou ik mijzelf in een paar woorden kunnen omschrijven. De existentiële vragen ‘Wie ben ik ten diepste en wat beweegt mij?’ draag ik mee in mijn leven en vormen de basis voor de activiteiten die ik aanbied met Huis van de Godin.

Verbinding, bezinning, bezieling en beweging zijn daarbij kernwoorden: verbinding met jezelf, je medemens en de natuur; bezinning over wie je bent en hoe je leeft; bezieling is hartstochtelijk gaan voor wat je ten diepste wilt; en beweging in de zin van stappen zetten, innerlijk en in de wereld.

 

In 2015 kwam het labyrint opnieuw in mijn leven, op het moment dat ik de wezenlijke betekenis ervan kon ‘verstaan’ leek het. Diep geraakt door de symboliek en krachtige werking van het labyrint besloot ik de training te volgen, om deskundig labyrint-activiteiten te kunnen faciliteren.

Nu organiseer ik regelmatig een labyrintloop in de natuur, in de bossen rond mijn woonplaats Lage Vuursche. Daarnaast verzorg ik labyrintlopen op verzoek, voor gelegenheidsgroepen, bij trainingen en als betekenisvol element in een ritueel of viering. Ook zet ik het labyrint in als werkvorm bij coaching. Speciaal voor vrouwen heb ik de workshop ‘In de voetsporen van Inanna’ ontwikkeld en elk jaar leg ik een labyrint tijdens het Lorelei Vrouwenfestival. Je bent van harte welkom bij mijn activiteiten, ik ontmoet je graag. Voor meer informatie over mijn aanbod zie: www.huisvandegodin.nl.