Loes Blok

Eind december 2009 raakte ik gefascineerd door het labyrint. Bij mijn zoektocht op internet kwam ik in contact met Selma Sevenhuijsen. Dit was het begin van een inspirerend contact. Er volgde een ontmoeting, een workshop, een werkelijk fantastische ontmoeting in Italië en uiteindelijk volgde ik bij Selma de opleiding tot Labyrintwerker.

Ook volgde ik een aantal boeiende seminars bij John Mustert over het vingerlabyrint. Bijzondere momenten waarbij ik steeds meer verwonderd raakte over het effect en de kracht van het labyrint.

 

In de afgelopen jaren gingen de vakanties niet voorbij zonder een labyrint bezocht en gelopen te hebben. In Nederland, België, Zwitserland, maar ook in de kathedraal van Chartres. Prachtige momenten met elke keer weer een andere ervaring.

In de Spiegelkamer in Rotterdam geef ik regelmatig workshops met het vingerlabyrint. Ook word ik af en toe gevraagd om een labyrint te leggen voor een speciale gelegenheid. Elke keer vind ik het weer bijzonder om te zien hoe mensen gefascineerd raken door het labyrint.

Voor meer informatie over mijn activiteiten, verwijs ik je graag naar www.spiegelkamer.nl.
Ook plaats ik al de op handen zijnde evenementen op de facebookpagina https://www.facebook.com/pages/Spiegelkamer/348635255215151