Open dag

Open dag

Wanneer:
16 april 2023 @ 11:00 – 15:00
2023-04-16T11:00:00+02:00
2023-04-16T15:00:00+02:00
Waar:
Labyrinspiratie
p/a Rozenobel 1 - 5406 BV Uden
Contact:
Carin Wennink
06 11 58 72 04

Labyrinspiratie doet vandaag mee met de Open Praktijkdag Uden. Tijdens deze dag zet een groep praktijken in Uden tegelijkertijd de deuren open. Een informele mogelijkheid om eens kennis te maken met verschillende coaches en therapeuten voor mens en dier, lichaam en geest, sport en voeding.

Zo kun je ook kennismaken met mij en mijn werk in en om het labyrint. Om 11 uur en om 13 uur kun je een presentatie van ongeveer 20 minuutjes volgen. Het is een kennismaking met labyrint, natuur en met mij, als jouw drempelhoedster:

  • Waarom noem ik mijn coachwerk drempelhoeden? Hoe werkt dat? En wat heb jij daar aan?
  • Wat is het verschil tussen een labyrint en een doolhof? Waarom noem ik het werken met het labyrint ’thuiskomen bij jezelf’? En wat kan jij in het labyrint ontdekken?
  • Waarom vind ik de natuur voor iedereen zo belangrijk? Wat is die wijsheid van de natuur eigenlijk? Hoe toont zich dat? En hoe kan jij in de natuur antwoorden vinden?

In de tuin ligt een drempel voor je klaar om overheen te stappen, je kunt een labyrint lopen en er ligt een blikopener om eens met een andere blik naar de natuur te kijken.

Als je geen interesse hebt in de presentatie, kun je gezellig tussendoor binnenvallen voor een spontane ontmoeting.

Kijk voor meer informatie op mijn website, Labyrinspiratie.nl.

Tot dan!

Carin Wennink

Vier zaken die het labyrint mij brengt, zijn vertrouwen & overgave, inzicht & inspiratie. Maar het brengt nog zo veel meer! En wat het labyrint jóu brengt, kan je alleen ont-dekken door het zelf te ervaren. Graag tot ziens bij een persoonlijke ontmoeting of in een workshop! Hartelijke groet, Carin Wennink

Geef een reactie