Wereld Labyrint Dag in Dedemsvaart

Wereld Labyrint Dag in Dedemsvaart

Wanneer:
6 mei 2023 @ 13:30 – 16:30
2023-05-06T13:30:00+02:00
2023-05-06T16:30:00+02:00
Waar:
Dedemsvaart
De Mulderij 7 Dedemsvaart

Wereld Labyrint Dag 6 mei

Wereld Labyrint Dag wordt jaarlijks gevierd op de 1e zaterdag in mei. Reden om even stil te staan bij de bijzondere werking van het labyrint. 

Op deze dag kun je ’s middags een reis door het labyrint ondernemen met een levensvraag, een probleem of gewoon omdat je de ervaring van het lopen van een labyrint wilt ondergaan. Je bent terecht gekomen op een bijzondere plek en we gaan op deze plek gezamenlijk een labyrint lopen. Wat is een labyrint? Een labyrint is geen doolhof, maar een ervaring, een belevenis. Zoals men wel zegt: “In een doolhof verlies je je weg, in een labyrint vind je je weg.”

Het labyrint staat symbool voor de weg die wij afleggen in het leven, de weg naar binnen toe. Het kan gebruikt worden als een weg naar je hart, het kan mogelijke problemen oplossen, je intuïtie verbeteren, kortom het is een spiegel op je levenspad. Door het lopen van het labyrint verbind je je met de aarde en de kosmos. Het kan dienen om de zelfkennis te vergroten, een levensfase te kunnen beëindigen en een nieuwe fase te beginnen. Het kan je misschien zelfs inzichten geven en mogelijk transformeren.

Op Wereld Labyrint Dag op zaterdag 6 mei zijn we te gast in Dedemsvaart bij Willem Hulsegge. Op deze rustige locatie is een mooi klassiek labyrint neergelegd wat we gaan lopen en voor de liefhebbers is ook de steencirkel te zien, te lopen, te voelen.

Na afloop trekken we nog een labyrint orakel kaart en is er ruimte om te delen.

Programma zaterdag 6 mei 2023

Waar                     De Mulderij 7, Dedemsvaart
Tijd                       13:30 uur – 16:30 uur
Met                       Koffie/Thee en wat lekkers
Kosten                  € 20,–
Deelnemers         Maximaal 12, graag aanmelden.
Aanmelden          Via mail naar praktijk@hansbaars.nl of 06-57599109
Meer info             https://hansbaars.nl
Pagina op Labyrintwerk.nl

Hans Baars

Geef een reactie